26. huhtikuuta 2012

PACKING BAGS for... RIGA

Kyllä, torstain ja perjantain välisenä yönä suuntaan ystäväni kanssa lentokentälle ja matkaamme Latvian Riikaan viideksi päiväksi.


Tämän matka oli todella äkkipikainen päätös, mutta olen innoissani. Visiitti Suomen rajojen ulkopuolelle korvaa myös jossain määrin Rooman matkan, joka sekin kuitenkin toivottavasti tulee tapahtumaan vielä syksymmällä.

Riikaan on luvattu melko erinomaista säätä ja yritän pakata sen mukaisesti, vaikka täällä kotona vielä onkin kohtuullisen kylmä kevätsää. Tosin, ei saa unohtaa ottaa mukaan vaatetusta myös Riikan viileitä iltoja ja öitä varten, mukaan lähtee siis myös muutama takki ja neuleita.

[Kuvissa näkyvä päiväpeitto on muuten sama, jonka tilasin H&M:ltä aikaisemmin tänä vuonna. Olen ollut supertyytyväinen; peitto istuu nudenharmahtavalla sävyllään kauniisti makuuhuoneeseemme, ja on juuri niin ylellisen tuntuinen kun mitä hohtavasta, pehmeästä kankaasta voi kuvitella.]


Meidän sänky on tällä hetkellä täynnä vaatteita ja asusteita, joista pitäisi mukaan ottaa ne tärkeimmät ja järkevimmät. Kun vain voisin olla varma siitä, että mitä se järkevä sitten on.. Toisiin aatoksiin tulin ainakin Zaran metallinhohtoisten avokkaiden kohdalla: kenkiä en ole vielä päässyt pitämään, joten tuskin on viisasta ottaa niitä ensiajelulle kaupunkiin jossa suurin osa matkoista taitetaan jalan. Näitä pitkiä kävelymatkoja varten aion ottaa mukaan Ril'sin loaferit.  Loput päätökset olisi tehtävä kiiresti, tunnit kun kohta loppuvat kesken...