27. elokuuta 2012

muodikkaana LENKILLÄ

Minä, joka en ole ikinä viihtynyt yksin lenkillä, olen alkanut juoksemaan yhä useammin. Parasta se on toki silti poikaystävän kanssa. Mutta juoksin yksin tai en, lenkkivarusteeni eivät ole parhaat mahdolliset. 

Minulla on käytössäni todella vanhat lenkkarit, jotka eivät vaimenna jalkaan kohdistuvia iskuja eivätkä ole kovin jämäkät jalassa. Kuuntelen aina musiikkia lenkillä, ja koska iPhoneni toimii myös mp3-soittiminenani, joten joudun tällä hetkellä juoksemaan puhelin kädessäni, kun taskuja ei kesäisin treenivaatteista oikein löydy. Kolmas ongelma on avaimet.. N on usein töissä kun olen lähdössä lenkille, joten kotiavaimet täytyy pitää mukana. Uudet treenivaatteetkin tekisivät terää, kirkkaat värit antavat energiaa hikoiluun!

Skechers SKX Tone-Ups Fitness 1  Naztech Sports Armband   Nike Shape Bra Swoosh   Reebok Fuel Motion
IPhonelle on olemassa koteloita, joihin mahtuu myös avain. Mutta niin, kehtaako sitä juosta tuommoinen iPhone käsivarsikotelo päällään, vai onko näky jostain hifistelijän ja kyborgin väliltä..? Toinen vaihtoehto on varmaankin hankkia iso kasa treenivaatteita, joissa on vetoketjulliset taskut, ja nämä ovat muuten aika kiven alla. Tietysti nyt syksyllä alan pikkuhiljaa juoksemaan takki päällä ja taskuongelma on siis väliaikaisesti ratkaistu.