24. marraskuuta 2012

GIFTS for HIM and for HER

Tasan yksi kuukausi siihen, että pääsee taas ilahduttamaan läheisiä lahjoilla. Näiden neljän yhteisen vuoden aikana minusta on kuitenkin ollut ihan parasta ostaa lahjoja poikaystävälle. On ollut kiva päästä jännittämään, että kuinkakohan paljon se innostuu ja toisaalta pääsen sitten nauttimaan itsekin niistä lahjoista; kun näkee sen kivan paidan hänen päällään tai kun toinen popittaa musaa uusien kuulokkeidensa kautta. Tässä tulee kuitenkin lahjavinkkejä molemmille sukupuolille; niin kavereille kuin vaikka vanhemmillekin.

FOR HIM 



FOR HER
Naisena vinkkaisin antamaan lahjaksi esimerkiksi jotain seuraavista: Mulberry iPhone Cover Oak Natural Leather, Marc by Marc Jacobs Logo Disc Stud Earrings, Kuivaharja [harjaus elvyttää ja kaunistaa ihoa, liitä lahjan mukaan tietoisku kuivaharjauksesta], Bodum Travel Mug termosmuki, Longchamp Le Pliage Cosmetic Bag, Mavala French Manicure Set kynsilakat ranskalaiseen manikyyriin [pakkaus sisältää lakat ja manikyyritarroja], Burberry Brit Sheer EdT hajuvesi [klassikko! tällä lahjalla ei voi mennä pieleen], Marc by Marc Jacobs Bolt Stud Earrings, Lauren Conrad Beauty ja Lauren Conrad Style -kirjat, H&M kimono [suosittelen: huokea, mutta todella pehmeä ja silkkinen], Zara Home -tuoksutikut [Black Vanilla -tuoksu on sopivan voimakas ja pehmeä], Lush Vanilla Dee-Lite vartalovoide, Iittala Kivi-kynttilälyhty mattakirkas, Zara Home Levah -korurasia, Gant Home Cable-kuumavesipullo ja jos on ihan pakko ostaa jokin valmis lahjapakkaus niin valitse Sex and the City -tuoksusetti.


[kuvat gigantti kuivaharjaus cdon asos fragrantica puma hm verkkokauppa mytrendyphone nelly bodum s-verkkokauppa laurenconrad shopbop verkkokauppasunrise lush stockmann iittala ellos longchamp]