2. marraskuuta 2012

NUDE SHADES - YSL lipsticks & Clinique blush

Vähän aikaa sitten minun piti tehdä värivalintoja kosmetiikkaa koskien. Tein siis listan tax freestä ostettavista huulipunista ja poskipunasta. Rakastan nuden eri sävyjä ja pidän siitä meikeissä erityisesti siksi, että luonnollinen meikki on mielestäni kaunis. Kokosin tähän postaukseen "swatchit" väreistä, joiden välillä mietin tehdessäni ostoslistaa.

YSL Rouge Volupte huulipuna
1 Nude Beige      2 Sensual Silk      3 Ultimate Beige      13 Peach Passion

Volupte-huulipunasta löytyi todella paljon eri sävyjä, jotka miellyttivät silmää. Kauniita. hieman pinkkejäkin värejä löytyi, mutta itse taivun yleensä enemmän persikkaisiin sävyihin. Varmaankin siksi, että pidän lämpimän värisestä meikistä, kylmät sävyt saavat pohjoismaisen ihon näyttämään helposti kalpealta. Ykköseksi listalleni päätyi Sensual Silk, joka ei varmasti enää täydellisempi nudesävy voisi olla.

YSL Rouge Pur Couture huulipuna
6 Rose Bergamasque      10 Beige Tribute      11 Rose Carnation      24 Blond Ingénu

Rouge Pur Couture -sarjasta toivoin saavani sävyn 24, Blond Ingénu. Mietin kovasti sen ja Beige Tributen välillä, mutta vaaleutensa takia numero 24 teki suuremman vaikutuksen. Myös Rose Bergamasque vaikuttaa erinomaisen täydelliseltä, vaikea valinta siis!

Clinique Blushing Blush Powder Blush poskipuna
101 Aglow      102 Innocent Peach      104 Carefree Coral      107 Sunset Glow
Cliniquen poskipunien sävyistä en osannut päättää, kun en tuotetta pääse kasvoillani testailemaan, joten valinta meni vähän kuin arvalla. Sunset Glow ja ja Aglow olivat niin tasavertaiset, että lopulta päädyin Sunset Glowiin vain siksi, että se on hieman punertavampi sävy.


Niin ja niistä swatcheista.. Purkissa oleva väri ei tietenkään kerro meikin todellisesta sävystä paljon mitään. Joskus ei ole mahdollsita päästä testailemaan tuotetta ihan konkreettisesti, ja siksi itse harrastan todellisten kuvien googlaamista. Joten kiitos niille kaikille ihmisille, jotka tekevät swatcheja levittäen tuotetta oikeasti iholleen. Näin tuotteen sävystä saa ehdottomasti realistisimman kuvan näin sähköisessä muodossa.

 
[kuvat nordstrom sephora beautylish izzysbeautyshoppe]