14. joulukuuta 2014

GIFTS FOR HER

Viimeksi listasin miehille sopivia lahjoja, ja nyt on naisten vuoro. Viime vuosien vinkit taas löytyvät täältä ja täältä.


Kauneudenhoidosta kiinnostuneelle mieluinen lahja voisi olla laadukkaat meikkisiveltimet, kuten Make Up Storen Foundation Brush ja Eyeshadow Brush. Ainakin itseäni kiinnostaa luonnonmukaiset tuotteet, kuten ihonpuhdistajana käytettävä Lush Coalface-saippua [olen lukenut tästä aika vakuuttavia arvosteluja, joten meinaan ehdottomasti kokeilla!] ja suosittu Big-shampoo. Varma ilahduttaja on pitkähiuksisten naisten arkea helpottava legendaarinen Tangle Teezer, jos sitä ei jo vastaanottajan kaapista löydy.

Eva Solon tuotteet kelpaisivat ainakin tälle sisustajalle, sillä ne ovat käytännöllisiä ja kauniita! Kaikki kuitenkin tarvitsevat keittiötarvikkeita, joten on vain plussaa, jos ne ovat laadukkaita ja hyvännäköisiä. Eva Solo yrtti/kukkaruukku on huurretusta lasia ja itse kasteleva, joten yrttien hengissä pitäminen muuttuu ruukun avulla helpommaksi. Valkoinen pannunalunen taas sopii varmasti mihin tahansa sisustukseen. Jollekulle [jolla on jo kaikkea] voisi sopia suloinen Compleat foodbag, joka on kätevä ja hauska tapa kuljettaa eväitä.

Tyylilyylille kelpaisi varmasti sterlinghopeiset VJ Since 1890 -korvakorutTiger of Swedenin Megeve Belt, H&M Kashmirkaulaliina tai Bud To Rose Bliss-rannekoru. Moni nainen on tarkka kenkiensä hoidosta [ja vaikka ei olisi, niin ehkä pitäisi ;)] joten esimerkiksi ECCO Wax Oil ja ECCO kenkätuet voivat olla kivoja lahjoja. Ne täyttävät ne ylimääräiseltä tuntuvat tarpeet, joihin arjessa ei yleensä viitsi rahaa hirveästi käyttää.

Yritätkö keksiä jotain pientä, mutta hyödyllistä? Itse ainakin painiskelen johto-ongelmien kanssa: kuulokkeeni ovat aina solmussa ja kun kannan läppäriä kodin ja työpaikan välillä, niin virtajohto ei todellakaan pysy nätissä nipussa. Tyylikäs Bluelounge johtoklipsi ratkaisisi ongelman. Tämä on taas niitä lahjoja, joihin ei itse tajua tai viitsi rahaa sijoittaa, mutta jotka ovat oikeasti hyödyllisiä. Ja jos et mitään muuta keksi, niin käytä hyödyksesi naisten heikkoutta tv-sarjoihin [ja toimiihan tämä miestenkin kohdalla!]. Ainakin Pretty Little Liars -sarjan kaudet 1-2 uppoavat useimpiin tuntemiini nuoriin naisiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitos kommentistasi! // thank you for leaving a comment!